Cautare

473 de rezultate pentru "mihaela dr" (4.44 secunde)
Bogdan Stanciu, Mihaela Orban si Vakarcs Lorand) - Un exercitiu de imaginatie: cum ar fi aratat acum societatea romaneasca, daca la inceputul anilor 1990, Romania s-ar fi orientat catre monarhie?
Bogdan Stanciu, Mihaela Orban si Vakarcs Lorand) Vazuta de sus, de la balconul Aulei Magna a Universitatii Babes-Bolyai, Ana Blandiana pare o victima, pe punctul de a fi inghitita de roba ceremoniala de doctor honoris causa.
Serban Ionescu si sotia lui, Mihaela Ionescu, pasionati de antichitati, au participat recent la targul organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
Astfel, printre acuzele pe care Mihaela Ninulescu, fostul director, le aducea directorului interimar Aurelian Nebal, cele mai grave vizau modificarea unor date din contractele de colaborare, dar si suspiciunea de antedatare a incheierii contractelor.
Cele mai cautate sunt prajitura de salcam, mai nou lumanarea de tei si cea de liliac. Firma se numeste KM5, your candle store, ne-a spus Velicu Mihaela. Sustinatorul ei este Conrad Mericover.
La aceste manifestari a participat si Mihaela Brumar, inspector pentru gestionarea programelor comunitare si a problematicii de integrare europeana din partea Inspectoratului Scolar Judetean Dolj.
Avem insa si cazuri cand am internat batrani fara nici un fel de venit", a declarat Mihaela Deaconici, directoarea Serviciului Public de Asistenta Medico-Sociala din Craiova.
Intamplari montane Ulterior, Constanta Corpadea, reporter al ziarului Adevarul (unul dintre cele mai importante pe atunci) si apoi scriitoarea Mihaela Muraru-Mandrea, au realizat interviuri cu 2 salvamontisti din grupul amintit:
Fosta prezentatoarea de televiziune, in varsta de 40 de ani, mai are doi copii impreuna cu fostul sot, omul de afaceri Bogdan Grecu, pe David in varsta de 14 ani si Mihaela, de 11 ani.
Punctul nostru slab a fost Mihaela Buzarnescu, mentinuta in echipa, desi nu mai castigase un meci de o jumatate de an - Mircea Lucescu a fost demis de la carma nationalei turce, dupa ce a retrogradat-o in grupa a 3-a Ligii Natiunilor.
Printre cei 66 se regaasesc, de asemenea, alte personalitaati din lumea sportului precum Nadia Comaaneci, Gicaa Hagi, Raazvan Lucescu, Adrian Mutu, vedete de televiziune precum Andreea Esca, Mihaela Raadulescu, Florin Caalinescu, jurnalistii analisti Ion Cristoiu, Robert Turcescu, Emil Hurezeanu, Cristian Tudor Popescu, Silviu Brucan.
Nimeni nu plange dupa fosta directoare a Directiei de urbanism a primariei, Mihaela Al Basthawi, desi primarul Antonie Solomon ii dadea in permanenta credit in fata acuzatorilor, ultima scena de acest gen consumandu-se in urma cu cateva saptamani, cand, in fata unor consilieri municipali suparati pe urbanisti, primarul a catalogat-o pe Al Basthawi "o profesionista, dar o delicata".
Mentionam ca directoratul la Urbanism este asigurat in continuare de Mihaela Al Basthawi, a carei demisie intra in vigoare la 23 noiembrie.
Avocata firmei ARC este Mihaela Grebla, nimeni alta decat sotia vicepresedintelui PSD Gorj, Toni Grebla, fost prefect si bun prieten cu Clement Mocanu.
ANT este condusa, de la finele anului trecut, de Monica Mihaela Barbuletiu, membra a Partidului National Liberal, care a ocupat anterior functia de director general al Societatii Feroviare de Turism.
In aceasta perioada se lichideaza aproape tot stocul - aproximativ 70%", a declarat Mihaela, lucrator comercial la unul dintre magazinele craiovene care s-au inscris deja in cursa reducerilor.
Mihaela Al Basthawi, sefa Directiei de urbanism, compartimentul care a emis autorizatia si certificatul de urbanism, studiaza de zor dosarele, fiindca nu cunoaste problema.
Pe locul doi pe lista PIN pentru alegerile europarlamentare se afla Dana Mihaela Franti, 37 de ani, de formatie economist, care a cumulat 96 de puncte, iar pe locul trei Veronica Radulescu, 23 de ani, jurist, cu 94 de puncte obtinute la concurs.
De asemenea, din totalul de 35, 20 sunt barbati, primele trei locuri fiind adjudecate de catre trei femei, respectiv, in ordine de catre Lavinia Sandru - deputat, Dana Mihaela Franti - economist, Veronica Radulescu - jurist.
Geoana a venit impreuna cu sotia sa, Mihaela si a declarat ca a votat pentru modelul social european si ceea ce a constituit baza Europei moderne.El a precizat ca voteazasi la referendumul pentru votul uninominal, spre deosebire de mai multi colegi ai sai de partid, intrucat este vorba despre proiectul PSD.
google-analytics.com